دسته بندی نشده
نمونه سوالات نان لواش ، نان لواش یک نوع نان محبوب در ایران و مناطقی از خاورمیانه است. این نان به صورت بسیار نازک و مشابه به برگهایی از نان تولید میشود و معمولاً به عنوان نان خوراکی در وعدههای غذایی استفاده میشود. نان لواش میتواند با انواع مختلف مواد مزهدهنده مثل زعفران، سیاهدانه، خرما، کشمش، گردو، سیاهدانه و سایر مواد تهیه شود.
((( بعد از خرید به فایل های کامل سوالات و جواب آنها دسترسی خواهید داشت )))
تعدادی از نمونه سوالات نان لواش فنی حرفه ای :
1. نانوایان از کدام طریق اموزش می بینند؟
الف) مشاهده
ب) تجربه و تقلید
ج) اموزش
د) همه موارد ✅
2. وزارت بهداشت ، پزشکان را ملزم کرده است چند ساعت اموزش ببینند؟
الف) 80
ب) 40
ج) 60
د) 25 ✅
3. برای تهیه نان خوب و با کیفیت ، زمان استراحت خمیر از 20 دقیقه باید چند ساعت باشد؟
الف) 20 دقیقه تا یک ساعت
ب) یک ساعت تا سه 3 ساعت ✅
ج) 1 ساعت تا 2/5 ساعت
د) همه موارد صحیح است
نمونه سوالات آزمون نان فنی و حرفه ای
4. درجه حرارت ماشین های دوار هیچ گاه از چه مقداری بالاتر نمی رود؟
الف) 100
ب) 200 ✅
ج) 300
د) 250
5. بهترین نسخه برای درمان معایب نان های سنتی چیست؟
الف) بالا بردن فاصله شعله با سنگ
ب) نصب دم کبابی پشت مشعل
ج) بهینه سازی دستگاه های موجود
د) همه موارد ✅
6. یک دستگاه تونلی حرارت ------چند برابر دواره حرارت -----دود و گاز مضر تولید می کند؟
الف) غیر مستقیم - مستقیم ✅
ب) مستقیم – غیر مستقیم
ج) نیمه مستقیم - مستقیم
د) مستقیم – نیمه مستقیم
نمونه سوالات نان سنتی
7. آمار نقص فنی یک دستگاه تونلی چند برابر دوار است؟
الف) 1 تا 2
ب) 3 تا 4
ج) 5 تا 10 ✅
د) 5 تا 8
8. کدام استان ها بهترین گندم و ارد را تولید می کنند؟
الف) خوزستان
ب) شیراز
ج) مازندران و ایلام
د) همه موارد ✅
جزوه نانوایی لواش
9. گلوتن در نان به چه معناست؟
الف) کشش
ب) چسبندگی ✅
ج) عطر
د) طعم
10. در هر کیسه گندم چند کیلوگرم گلوتن اضافه شود تا چسبندگی خمیررا شبیه خمیرگندم سازد؟
الف) 5 کیلوگرم ✅
ب) 2 کیلوگرم
ج) 3 کیلوگرم
د) 4 کیلوگرم
سوالات نانوای لواش
نان لواش به عنوان یک نان سنتی و محبوب در ایران شناخته میشود و در انواع مختلف میان وعدهها و سفرههای غذایی مصرف میشود. این نان معمولاً با غذاهای مختلفی مانند خورشتها، کباب، ماست و خامه، پنیر، مرغ و سایر غذاها ترکیب میشود. همچنین، از نان لواش میتوان به عنوان پایهای برای تهیه ساندویچها نیز استفاده کرد.
نان لواش به دلیل نازکی و خوشمزهای که دارد، در اغلب فستفودها و رستورانهای ایرانی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. این نان به عنوان یک جزء مهم در فرآیند تغذیه و فرهنگ غذایی ایرانی شناخته میشود و از آنجایی که بسیار خوشمزه است، در سراسر دنیا نیز محبوبیت دارد.
مدرک فنی حرفه ای نانوایی لواش
مدرک فنی حرفهای نان لواش ممکن است در دورههای آموزشی مختلفی ارائه شود. این دورهها معمولاً توسط موسسات آموزشی، مدارس تخصصی نانوایی، یا مراکز آموزش حرفهای در حوزه آشپزی و نانوایی ارائه میشوند. اگر به تصمیم دارید مدرک حرفهای در زمینه نان لواش کسب کنید، میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید:
-
پیدا کردن موسسات آموزشی: ابتدا موسسات آموزشی یا دورههای حرفهای در نزدیکی شما را پیدا کنید که در زمینه نانوایی و تولید نان لواش دورههای آموزشی ارائه میدهند.
-
ثبت نام: به دورهی مورد نظر ثبت نام کنید. در این مرحله، ممکن است نیاز باشد تا شهاده دیپلم یا مدرک معادل را ارائه دهید، اگر این مورد از شما خواسته شود.
-
شرکت در دورههای آموزشی: در طول دورهها، مهارتهای مربوط به تولید نان لواش، مواد مورد نیاز، تکنیکهای پخت، بهداشت و سلامت محصولات، و سایر مفاهیم مرتبط با نان لواش آموزش داده میشوند.
-
موفقیت در آزمون: بعضی از دورهها پس از اتمام دورههای آموزشی، آزمونهای عملی یا نظری برگزار میکنند تا از مهارتهای شما اطمینان حاصل شود. برای کسب مدرک فنی حرفهای، شما باید در آزمونها موفق باشید.
-
دریافت مدرک: پس از اتمام دورهها و موفقیت در آزمونها، شما میتوانید مدرک فنی حرفهای خود را دریافت کرده و از آن به عنوان مهارت شغلی خود استفاده کنید.
توجه داشته باشید که مدرک فنی حرفهای نان لواش ممکن است در هر کشور و منطقه به شکل واحدی متفاوت ارائه شود، بنابراین بهتر است با موسسات آموزشی محلی تماس بگیرید تا اطلاعات دقیقتری در مورد این مدرک و نحوه کسب آن در منطقه خودتان دریافت کنید.
توجه توجه :
برای دانلود سوالات نان لواش به صورت PDF از بخش بالای سایت اقدام به خرید اشتراک نماید !
پس از خرید لینک دانلود فایل ها در اختیار شما قرار خواهد گرفت ، موفق باشید.
بسیار عالی و دقیق ممنونم ، بنده ماه گذشته آزمون نان لواش فنی حرفه ای داشتم در مشهد تونستم با همین سوالات و بدون خوندم کتاب یا مرجع خاصی قبول بشم ، خیلی تشکر از زحماتتون ❤️👍👍👌👌👌👌👌